MSS Data AB

Håll din Bokhållare / Bilverkstad uppdaterad

Version 6.2 av
System Bokhållaren
&
MSS-Bilverkstad

MSS Data uppdaterar regelbundet Bokhållaren och MSS-Bilverkstad. Nya lagar och regler, nya funktioner, ny teknik samt rättning av programfel (buggar) kräver detta.

Den senaste versionen av Bokhållaren och MSS-Bilverkstad heter 6.2 och släptes i juni 2018. Kontrollera vilken version du kör i menyn Hjälp-Om.
För att kunna ladda ner en uppdatering behöver du ett supportavtal. Läs mer...

Ladda ner Bokhållaren

Ladda ner Bilverkstad

Observera att from version 6 ingår automatisk uppdatering.

De viktigaste förbättringarna är

ver 6.2 (2018)

ver 6.1 (2016)

ver 6.0 (2015)

För MSS-Bilverkstad tillkommer

Ver 5.3 (2012)

Ver 5.2 (2011)

Ver 5.1 (2010)

Ver 5.0 (2009)

Klicka här för att läsa om alla nyheterna i System Bokhållaren 6.0.

Klicka här för att se en demoanimation som visar de viktigaste nyheterna i Bokhållaren 5.

Priser på uppdateringar

Har du ett aktivt supportavtal eller hyr är uppdateringen kostnadsfri. Klicka på önskad länk nedan så startar nedladdningen av uppdateringen. Du behöver ett lösen som ska ha kommit på mail, om inte kontakta oss.

Ladda ner Bokhållaren.

Ladda ner MSS-Bilverkstad

Supportavtal
Har du inte ett supportavtal rekommenderar vi att du tecknar ett. Det kostar 1 900 kr / år, exkl moms (2 900 för fleranvändarversionen) och du erhåller ett komplett programpaket med senaste versionen. Hyr du programmet ingår uppdateringen i hyran.

Vill du uppdatera utan att teckna ett supportavtal gäller följande priser (exkl. moms).

En modul (t.ex bokföring) 900kr
Midi/Bilverkstad Midi 1 700kr
Maxi/Bilverkstad Maxi 1 900kr

Kontakta MSS Data för att erhålla en prisuppgift på vad ditt system kostar att uppdatera. I de flesta fall lönar det sig bättre att teckna ett supportavtal än att betala för en enstaka uppdatering.

Manualen och annan dokumentation finner du under Dokumentation. Observera att manualen är integrerad i programmet from ver 5.1.